Aanhangwagens en Paardentrailers

JVMACHINES, UW SPECIALIST VOOR AANHANGWAGEN EN PAARDENTRAILERS

Aanhangwagen of paardentrailer nodig? Sinds 2014 is JVMachines dé specialist in aanhangers en paardentrailers in Voorne-Putten en omstreken. U kunt bij ons terecht voor de verkoop van nieuwe aanhangwagens en paardentrailers, maar wij hebben ook geregeld occasions staan. Reparatie of onderhoud nodig? Ook deze service verleend JVMachines. Liever een aanhangwagen of paardentrailer huren? Ook dit is mogelijk.

JVMachines werkt samen met top merken als: Hapert, Anssems, TwinTrailer, Bockmann, Cheval Liberte. Voor ons actuele aanbod nodigen wij u uit in onze showroom, zo kunnen we kijken welke aanhangwagen of paardentrailer er het beste bij uw wensen past.

Aanhangwagens

Aanhangwagens

JVMachines heeft een ruim aanbod in aanhangwagens van topmerken zoals Hapert en Twin trailer. Hapert aanhangwagens behoren al 50 jaar tot de sterkste aanhangers in de gewichtsklasse tot 3500 kg.

Paardentrailers

JVMachines heeft een veelzijdig aanbod aan paardentrailers waar u uw paard veilig en comfortabel in kunt vervoeren. Wij zijn dealer van het topmerk Böckmann, de focus van Böckmann ligt hierbij altijd op het welzijn van het paard.

Service & Onderhoud

Aanhangwagens en paardentrailers worden met enige regelmaat gebruikt, het is daarom belangrijk regelmatig een controle te laten uitvoeren.