MODELLEN

Modellen

JVMachines heeft altijd verschillende modellen aanhangwagens op voorraad, kom voor ons actuele aanbod langs in de showroom.

Bakwagen

Een bakwagen is een aanhanger met een lage laadvloer. De bakwagen is de ideale aanhanger voor een kleine verhuizing, of het afvoeren van tuinafval bijvoorbeeld. Bij een bakwagen zijn de wielen naast de bak geplaatst, zodat vloerhoogte zo minimaal mogelijk blijft. Deze aanhangers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen.

  • Enkel asser of tandemasser
  • Materiaal
  • Laadvermogen
  • Geremd of ongeremd

Plateauwagen

Bij een plateauwagen zitten de wielen onder de laadvloer, hierdoor kunnen de zijborden makkelijk neergeklapt worden waardoor het laden met bijvoorbeeld een heftruck heel eenvoudig word. Dit maakt het makkelijk om te laden en te lossen, dit omdat u niet over de zijborden hoeft tillen. Ook zijn ze afneembaar, zodat er een vlakke vloer ontstaat waardoor lading ook iets kan uitsteken. De plateauwagen is er in verschillende uitvoeringen, en u kunt ze geheel naar eigen wensen samenstellen.

  • Laadvermogen
  • Enkel, tandem, of drie asser
  • Geremd of ongeremd
  • Materiaal

Er zijn hiernaast nog vele losse opties zoals oprijplaten, steunpoten, afdekzeil, en nog meer.

Kipper

De kipper is multifunctionele alleskunner, u kunt niet alleen uw lading transporteren, maar ook lossen. Denk aan materialen zoals: zand, grind of tuinafval die dan eenvoudig te lossen zijn door de hydraulische kantelbare laadbak.

Er zijn veel verschillende uitvoeringen mogelijk, de Hapert Cobalt kan bijvoorbeeld zelfs driezijdig kippen ( evt. met afstandsbediening). Er zijn talloze opties mogelijk, een set rijplaten erbij? Die u ook nog eens kunt opbergen in een lade onder de laadbak. Dat is geen probleem.

De Kippers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en laadvermogens. Afhankelijk van de maat van de bak en het laadvermogen is er de keuze uit een 1 ,2 of zelfs 3 asser. Voor iedere transport wens kan JVMmachines u helpen bij de juiste keuze.

Machinetransporter

De naam zegt het al meteen, de machinetransporter is een speciale aanhanger om een kraan/rupsvoertuig of ieder andere zware machine te vervoeren. Er zijn twee uitvoeringen van machinetransporter. De niet-kantelbare of de kantelbare aanhanger, de kantelbare heeft grotere laadvloer dan de niet kantelbare. Door de lage vloer is het laden erg eenvoudig.

U heeft verschillende keuzes in de uitvoering van de aanhanger, zo kan er gekozen voor een oprijklep aan de achterzijde of opklapbare rijplaten met diverse lengtematen. Als optie kan er ook nog een aluminium vloer in worden gemonteerd of voor op de dissel een graafbaksteun bijvoorbeeld. Dit zijn allemaal opties waarmee u uw aanhanger geheel naar wens kunt samenstellen.

Autotransporter

Voor het transporteren van auto’s is de autotransporter aanhanger dé oplossing. Deze veelzijdige en gebruiksvriendelijke modellen kunnen ook worden ingezet voor het vervoeren van andere (zware) machines. De autotransporter aanhangers zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen. Zo zijn er zowel kantelbare autotransporters als niet-kantelbare autotransporters en uitvoeringen met een laadvermogen van 2000 tot wel 3500 kg. Zo heeft Hapert de indigo modellen, die zijn geheel naar wens samen te stellen.

Gesloten aanhangwagen

Een gesloten aanhangwagen is een aanhangwagen met een dichte opbouw. Dit model zal uw lading beschermen tegen weersomstandigheden en bijvoorbeeld diefstal. De aanhangwagen is makkelijk te laden en wordt in vele sectoren. Deze aanhangwagens zijn er in verschillende uitvoeringen, enkel- of dubbelasser, geremd en ongeremd. Hapert heeft ook gesloten aanhangwagens met koelfunctie, dan is de gesloten aanhanwagen een koelwagen.