Wie zijn wij

JVMachines bestaat inmiddels alweer ruim 10 jaar.

In 2011 zijn we begonnen met de verkoop van tuingereedschap vanuit een bus. Later kwam daar ook service en onderhoud bij, in de schuur achter de boerderij in Vierpolders. In de schuur werd een showroom gemaakt en begon de verkoop van nieuwe tuin- en park machines. In 2016 breidde we uit en kwam het onderhouden en verkopen van aanhangers en paardentrailers erbij.

Echter groeide de onderneming in de “schuur “ uit het jasje waardoor er naar een nieuw pand gezocht werd. In Juli 2017 verhuisde JVMachines naar het industrieterrein t’Seggelant in Vierpolders. Door onze grotere showroom en werkplaats kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. JVMachines heeft sindsdien niet stil gezeten want wij hebben nu ook hogedruktrailers in ons assortiment mogen verwelkomen. Wij hebben voor het onderhoud en de reparaties van de hogedruktrailers specialist Wim Noya aangenomen, hij heeft al ruim 20 jaar ervaring in het vak.

Wij zijn dealer van diverse A –merken zoals STIHL STIGA, Kubota, Ariëns, Hustler , Airpress, Sweep. Kom gerust eens langs in onze showroom voor informatie of advies. Ons team bestaat inmiddels uit 6 medewerkers, waaronder 2 ervaren geschoolde monteurs die garant staan voor service en vakmanschap. Wij richtten ons op verkoop, reparatie en onderhoud van tuin-park machines/aanhangers en paardentrailers/hogedruktrailer. Niet in de gelegenheid om uw machine te komen brengen? Maak dan gebruik van onze haal en breng service. Door jarenlange ervaring en vakmanschap bent u bij ons aan het juiste adres, kom gerust langs voor goed advies, de koffie staat altijd klaar!