BLADBLAZERS

Bladblazers

Bladeren in de herfst, groenafval van de heg, rondslingerend vuil, met een bladblazer/zuiger heeft u deze klus snel geklaard. Met de deze machines gaat het opruimen een stuk makkelijker dan met een bezem of hark. JVMachines heeft een ruim assortiment van het topmerk Stihl. Een bladblazer heeft natuurlijk een blaasfunctie, maar er zijn ook modellen die een zuig- en versnipperfunctie hebben. Deze modellen hebben een opvangzak zodat daar het tuinafval in terecht komt.

Het aanbod is groot, we hebben ruime keuze in ons assortiment voor zowel de particulier als de professional.

Accu

Stil, krachtig en mobiel, dat zijn de kenmerken van een Stihl bladblazer/zuiger op accu. Deze modellen zijn de stilste in het assortiment, ideaal als u in geluidsgevoelige omgevingen moet werken. De accu modellen zijn er in verschillende vermogens, u moet goed op de blaaskracht letten bij de aanschaf van uw bladblazer/zuiger.

Benzine

De kenmerken van benzinemotor aangedreven bladblazers/zuigers zijn kracht en efficiëntie. JVMachines heeft een ruim aanbod in lichte en zware modellen, voor elke klus is er de juiste machine. Grote oppervlaktes en veel blaaskracht nodig? Dan is de rug gedragen bladblazer wellicht een goede keuze. Deze hebben een comfortabel draagsysteem met een blaaspijp en greep positie die eenvoudig en snel verstelbaar, en kunnen aan de lichaamslengte van de gebruiker worden aangepast.

Elektrisch

Zoekt u een bladblazer/zuiger die u alleen rondom uw huis nodig heeft? Dan is elektrisch een goede uitkomst. Een sterke luchtstroom gecombineerd met een aangenaam zacht geluid maakt dat deze modellen het ideale gereedschap zijn voor privégebruikers en in de omgeving van de woning.