Kachels

JVMachines heeft allerlei soorten kachels in het assortiment. Je hebt verschillende uitvoeringen: Dieselkachels, elektrische kachels, gaskachels.

Werkplaatskachels zijn er in verschillende uitvoeringen. De meeste werkplaatkachels lijken niet zoveel warmte af te geven als je je hand ervoor houdt. Echter door de krachtige ventilator die in de kachel zit wordt de gehele ruimte binnen korte tijd lekker opgewarmd.

De werkplaatskachels uit ons assortiment zijn voorzien van een oververhittingsbeveiliging en een omvalbeveiliging. Hierdoor zijn kachels niet alleen praktisch maar ook zeer veilig in gebruik.

Kom voor meer informatie naar onze showroom.

Elektrische kachel

Een elektrische ventilatorkachel kan een ruimte snel verwarmen. Dit komt doordat de warmte die de kachel produceert de kamer in geduwd wordt door middel van de ventilator. Het voordeel is dat een kamer veel sneller opwarmt dan bij andere type kachels. Deze kachels zijn ideaal voor in een werkplaats of dergelijke.

Gaskachel

Deze compacte draagbare gasverwarmer werkt op propaangas en butaangas. De kachel is eenvoudig te bedienen en heeft een veiligheidsschakelaar die oververhitting voorkomt. Alle modellen werken volgens het principe van rechtstreeks gestookte gasverwarming. De gasverwarmers worden geleverd inclusief gasslangset.

Dieselkachel

Dieselkachels zijn krachtig en hebben een snel verwarmingseffect met een schone en veilige verbranding. Ze zijn compact en draagbaar en eenvoudig te bedienen. In de kachel zit een veiligheidsschakelaar die oververhitting voorkomt, ook hebben ze een ingebouwde ruimtethermostaat. Ze zijn geschikt voor gebruik in geventileerde ruimtes zoals de werkplaats of buitenshuis. Bij deze kachels komen er geen luchtverplaatsing en stofdeeltjes in de lucht.