Paardentrailers

JVMachines heeft een veelzijdig aanbod aan paardentrailers waar u uw paard veilig en comfortabel in kunt vervoeren. Wij zijn dealer van het topmerk Böckmann, de focus van Böckmann ligt hierbij altijd op het welzijn van het paard. Böckmann stelt zeer hoge eisen aan de producten: innovatief, veiligheid en kwalitatief hoogwaardig verwerkt. Door de paardentrailers zelf te gebruiken en vervolgens verder te ontwikkelen worden de trailers van Böckmann alleen maar beter.

Bij de aankoop van een paardentrailer zijn er een aantal factoren die erg belangrijk zijn.

Denk aan:

  • Gewicht
  • Materiaal
  • Comfort
  • Afmetingen
  • Accessoires

Voor elke paardenhouder is er de juiste paardentrailer, u kunt vrijwel elke paardentrailer naar uw eigen wens samenstellen. Van een zadelkamer tot een camera systeem, zo zijn er veel opties waardoor je de ultieme paardentrailer kan samenstellen.

Of u nu 1, 2 of meer als 2 paarden wilt vervoeren, dit is allemaal mogelijk. Wij kunnen zowel 1,5 en 2 paards en 2 tot 5 paards trailers leveren. Voor meer informatie en advies kunt u altijd langskomen. Voor de actuele voorraad kunt u het beste even contact op nemen.

1,5 Paards Trailer

1,5 Paards Trailer

De 1,5 paards trailer is geschikt voor het vervoeren van één paard, en voor een merrie met veulen bijvoorbeeld. Voor het vervoeren van 2 paarden is een 2 paards trailer geschikt. De 1,5 paards trailer heeft een stabiele wegligging en is lichter in het gewicht.

2 Paards Trailer

2 Paards Trailer

De 2 paards trailer is geschikt voor het vervoeren van 2 paarden. De keuze in modellen en uitvoeringen van 2 paards trailers is erg groot. Dit maakt het voor iedere paardenhouder interessant, of het nu een instapmodel is of een luxer model compleet met opties uitgerust. Gewicht speelt ook een grote rol in het kopen van een 2 paards trailer.

2 tot 5 Paards Trailer

2 tot 5 Paards Trailer

Wilt u meer als 2 paarden vervoeren? Afhankelijk van het model is hier royaal ruimte voor twee tot drie grote paarden, drie tot vier of maximaal vijf kleine paarden. Ideaal als je niet je vrachtwagen rijbewijs wilt halen en toch meer meerdere paarden op stap wilt gaan.