Reinigingsmachines in alle soorten

Bij JVMachines kunt u terecht voor alle soorten reinigingsmachines , of het nu gaat over een stofzuiger, hogedrukspuit of een zuig-schrobmachine wij kunnen u adviseren ook een DEMO verzorgen wij graag voor u. Voor onderhoud en reparatie van u machines kunt u ook bij ons terecht. In de goed ingerichte werkplaats kunnen wij uw machine repareren of een onderhoudsbeurt geven .

Veegmachines voor elke situatie

Een nieuwe veegmachine of veeg-zuigmachine kopen?

Een veegmachine en veeg-zuigmachine van Meclean is uitgerust met het gepatenteerde TRS (Twin Roller System) veegsysteem. Met dit uiterst effectieve veegsysteem wordt behalve fijne vervuiling zoals stof, fijnstof en zand ook grote/grove vervuiling zoals palletblokken, frisdrankblikjes en verpakkingsmateriaal moeiteloos opgeveegd. Een veegmachine van meclean kan gemakkelijk hellingen oprijden, is geschikt voor binnen én buiten en heeft een kleine draaicirkel en daardoor werkelijk overal inzetbaar.

Koud en warm water hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers

Als specialist op het gebied van hogedruk reinigingstechniek biedt Waterkracht professionele hogedrukreinigers voor uiteenlopende toepassingen. Voor reinigingsproblemen zoals graffiti verwijderen, gevelreiniging, stalreiniging, onkruidbestrijding of voertuigenreiniging heeft Waterkracht een passende hogedrukreiniger.

Alleszuigers voor veelzijdige schoonmaaktaken

Nat en droog zuigers

Voor een onberispelijke netheid biedt STIHL in zijn assortiment alleszuigers die de vloeren van je huis, werkplaats of industrieel bedrijf grondig reinigen. Ze zijn vooral geschikt voor het onderhoud van gladde binnenoppervlakken. Deze machines kunnen ook vocht opzuigen en zijn daarom zeer geschikt voor werkzaamheden op plaatsen die een bijzonder intensieve reiniging vereisen. Ze zuigen bovendien zonder enig probleem tapijtvloeren, tegels en gestoffeerde meubels schoon.

Onkruid verwijderen diverse mogelijkheden

Onkruid verwijden kan op verschillende manieren.

Of dat u nou wilt branden, borstelen, of met heet water uw onkruid te lijf wilt gaan, dat kan allemaal. Voor al deze toepassingen zijn verschillende machines verkrijgbaar . Denk hier aan de Meclean C- Weed Plus voor bestrijding met kokend water of verschillende modellen onkruidborstels, ook onkruidbranden kan voor u de juiste oplossing zijn.

JVMachines heeft verschillende modellen in de showroom staan, we bekijken samen uw specifieke situatie en kunnen u een goed advies geven voor het oplossen van uw onkruidprobleem.