HOGEDRUKTRAILERS

Hogedruktrailer

Een Hogedruktrailer van meclean® is bij uitstek geschikt voor langdurig professioneel gebruik. Alle Hogedruktrailers worden in eigen huis ontwikkeld van het allereerste idee aan de tekentafel tot volledige assemblage in de eigen productiehal. Hogedruktrailers van meclean® kunnen volledig worden aangepast aan de wensen van de gebruiker inclusief een keurmerk van de Stichting Industriële Reiniging. Meclean® beschikt over jarenlange vakkennis wat resulteert in een hoogwaardige expertise van het technisch team.

Trailerjet serie

De functionele, robuuste uitstraling van een Trailerjet is kenmerkend voor de kijk op techniek en voor de wijze waarop de Trailerjet hogedruktrailer wordt gebouwd. De visie van meclean® dat techniek praktisch moet zijn en dat alleen functionaliteit, betrouwbaarheid én een goede, snelle service belangrijk zijn, leveren een Trailerjet op die overduidelijk de professionele en pragmatische kijk op techniek weerspiegelt. Meclean® kiest consequent voor de beste componenten en weet als geen ander dat onnodige elektronica niets toevoegt. Meclean® kiest voor bewezen, mechanische techniek.

Trailerpack serie

De functionele, robuuste uitstraling van een Trailerpack is kenmerkend voor de kijk van meclean® op techniek en voor de wijze waarop een Trailerpack wordt gebouwd. De visie van meclean® dat techniek praktisch moet zijn en dat alleen functionaliteit, betrouwbaarheid én een goede, snelle service belangrijk zijn, leveren een Trailerpack op die overduidelijk de professionele en pragmatische kijk op techniek weerspiegelt. Meclean® kiest consequent voor de beste componenten en weet als geen ander dat onnodige elektronica niets toevoegt. Meclean® kiest voor bewezen, mechanische techniek.

Hogedruktrailers

Meclean Hogedruktrailers, Trailerjets, Trailerpacks en de werktuiggedragen units worden in Nederland ontwikkeld en gebouwd én worden zoveel mogelijk voorzien van mechanische techniek in plaats van elektronica.

Met de unieke opties zoals SteamPLUS®, AquaPLUS® en/of WeedPLUS® ontstaan meer mogelijkheden en kansen.

Meclean biedt voor elke reinigings uitdaging een oplossing. Een hogedrukreiniger in aanhanger / trailer (hogedruktrailer), op aanhanger of in bus wordt klantspecifiek geproduceerd. De klant bepaalt zelf hoe een Hogedruktrailer, Trailerjet of Trailerpack wordt uitgevoerd.