ONKRUIDBESTRIJDING

Onkruidborstelmachine

Maakt korte metten met onkruid! Speciaal ontworpen voor langdurig gebruik en voor een nog betere bediening van de machine. Werkbreedte ca. 35 cm. Borstelcapaciteit ca. 2600 m²/uur. Snelheid ca. 3 – 5 km/uur. Ergonomische duwbeugel, verstelbare borstelhoek en snelwisselsysteem voor borstelharen. Ook verkrijgbaar als batterij-uitvoering.

 

Heetwater onkruidbestrijding

De heetwater onkruidbestrijdingsunits op frame met waterreservoir van meclean zijn ideaal voor het reinigen in stedelijke omgevingen. Inclusief WeedPLUS® heetwater onkruidbestrijdingstechniek, radiale hogedrukpomp met messing kop en ceramische plunjers. Tot maximaal 2000 m² per uur onkruid bestrijden zonder reinigingsmiddelen. Optioneel uit te rusten met zelf oprollende haspelkit, dompelpomp of filterset. Standaard twaalf maanden garantie, tien jaar garantie op hogedrukpompkop.

Onkruid branders

Er zijn verschillende manieren om onkruid te verbranden, denk aan een infrarood onkruidmachine, open vlam brander, een hetelucht brander. Er is ook zeker onderscheid tussen machines, ze zijn er zowel voor de particulier als de professional. Het voordeel van werken met infrarood en een hetelucht brander is dat er geen brandgevaar is zoals bij een open vlam. We geven je graag wat meer informatie in onze showroom!

Onkruidbestrijding

Er zijn verschillende mogelijkheden om van onkruid af te komen. JVMachines heeft een divers aanbod voor zowel de professional als de particulier. Wij bieden onkruidbestrijding aan door middel van onkruidborstelmachines, heetwater hogedrukmachines, en onkruidbranders. Snel en efficiënt grote oppervlaktes onkruid bestrijden? Dan is onkruid bestrijden met heet water wellicht de beste keuze. Door middel van oververhitting wordt het onkruidplantje zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen bestreden. Kom voor ons aanbod langs in de showroom, en wij geven u graag een kosteloze demonstratie van de machines.