JVMachines is uitgerust met een moderne, goed ingerichte werkplaats. Onze werkplaats staat voor service en vakmanschap daarom bent u bij JVMachines aan het juiste adres voor al uw reparatie en onderhouds werkzaamheden. Door onze goed geschoolde monteurs kunnen wij uw tuinmachine, aanhanger of paardentrailer vakkundig repareren, onderhouden, keuren of aanpassen naar uw wensen. Veel onderdelen zijn bij ons op voorraad, is dit niet het geval dan zijn ze meestal binnen een dag in huis. JVMachines verzorgd voor u ook het winteronderhoud van uw tuinmachine, compact tractor ect. Ook hebben wij een haal en breng service.  Klik hier om u aan te melden voor de winterbeurt of reparatie. Goed onderhoud voorkomt stilstand en zorgt dat u met plezier en veilig kunt werken.

 

Ons klanten bestand bestaat uit gemeentes, overheidsinstellingen, hoveniersbedrijven, groenvoornzieners en particulieren die kwaliteit en service waarderen. Ons verzorgingsgebied is de Zuid Hollandse eilanden en het havengebied Rotterdam.

Voor alle gerenommeerde merken kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud. Zelf zijn we dealer van oa, de A-merken STIHL, STIGA ,KUBOTA, ARIËNS, HAPERT, ATEC, WATERKRACHT, GALLAGHER, MAKITA etc.