Service en Onderhoud

SNELLE REPARATIES, TOPKWALITEIT EN VAKMANSCHAP

Een moderne, goed ingerichte werkplaats, met ervaren geschoolde monteurs die garant staan voor service en vakmanschap. Bij JVMachines kunt u terecht voor onderhoud en reparatie voor uw tuin/park machine, aanhanger of paardentrailer en buitenboordmotor. Voorkom stilstand tijdens het seizoen en laat op tijd onderhoud plegen zodat u met plezier en veiligheid kan werken. Zo hebben we ook een ruime voorraad in vervangingsonderdelen. En indien een artikel niet op voorraad is, zijn we in staat om zeer snelle levertijden te realiseren.

TUIN/PARK MACHINES

Onderhoud aan uw machine is zeer belangrijk voor een lange levensduur. Als u regelmatig onderhoud laat plegen aan uw machine, dan heeft u ook meer plezier van uw tuinmachine tijdens het gebruik hiervan. Is er een onderdeel van uw grasmaaier stuk of start hij helemaal niet meer? Wij kunnen uw tuin/park machine repareren.

U kunt uw machine altijd tijdens onze openingstijden langs brengen. Niet in de gelegenheid om uw machine te komen brengen? Maak dan gebruik van onze haal en breng service.

AANHANGWAGENS EN PAARDENTRAILERS

Bij JVMachines kun je terecht met je aanhangwagen/paardentrailer voor een keuring, reparatie of voor jaarlijks onderhoud. Je aanhanger/paardentrailer is altijd welkom.

Aanhangwagens en paardentrailers worden met enige regelmaat gebruikt, het is daarom belangrijk regelmatig een controle te laten uitvoeren. Bij regelmatig gebruik adviseren wij een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Door regelmatig uw paardentrailer of aanhanger na te laten kijken blijft u hoge kosten voor, en staat u niet onverwachts voor verassingen. Uiteraard kunt u ook voor grote of kleine reparaties terecht. En is de aanhanger of paardentrailer écht niet meer te redden? Bekijk dan is ons nieuwe aanbod in aanhangers en paardentrailers.