Zelf samenstellen

Onze online tools helpen u snel op weg bij het samenstellen van uw afrastering, de keuze voor de juiste producten en bij het berekenen wat het best bij uw situatie past.

Wilt u advies over uw complete afrastering? Of alleen over het schrikdraadapparaat dat u nodig hebt? Of misschien over het zonnepaneel dat u nodig hebt voor uw mobiele apparaat?
Beantwoord de vragen en u ontvangt een advies op maat.

Afrastering samenstellen

Bereken eenvoudig de complete afrastering voor uw dieren

nu samenstellen

Schrikdraadapparaat advies

Welk schrikdraadapparaat is voor u het meest geschikt?

naar de adviseur

Zonnepaneelcalculator

Ga je voor duurzame energie? Bereken welk zonnepaneel geschikt is voor uw apparaat.

nu berekenen

Zelf uw afrastering samenstellen

Via de module afrastering samenstellen kunt u eenvoudig de complete afrastering voor uw dieren berekenen. Welke afrastering het best bij uw situatie past wordt bepaald op basis van een aantal vragen. Zo wordt er gevraagd voor welk dier u elektrische afrastering zoekt. Dit kan bijvoorbeeld zijn voor herten, geiten of katten. Maar ook of u een volledige nieuwe afrastering wilt, een deel van uw elektrische afrastering wilt vervangen of uw bestaande afrastering wilt voorzien van extra stroom.

Afhankelijk van uw wensen wordt doorgevraagd. Ook vragen met betrekking tot permanente of verplaatsbare afrastering oplossingen, de levensduur van de elektrische afrastering en de afmetingen van uw perceel worden gesteld. Op deze manier kan Gallagher bepalen welke vorm van elektrische afrastering optimaal is in uw situatie.

Schrikdraadapparaat kiezen

Een schrikdraadapparaat voorziet uw omheining van stroom. Gallagher biedt verschillende duurzame en kwalitatieve oplossingen om uw afrastering te elektrificeren tegen een goede prijs. Of u nu een batterij schrikdraadapparaat, een lichtnetapparaat, een accuapparaat of een solar schrikdraadapparaat wenst, u bent bij ons aan het juiste adres!

Voor het kiezen van het juiste schrikdraadapparaat bieden wij schrikdraadapparaat advies. Met vragen over het dier waarvoor u elektrische afrastering zoekt, de afmetingen van uw perceel, de begroeiing van het gras ten opzichte van het draad en de aanwezigheid van 230 volt in de buurt van de weide, ontvangt u een advies over welke schrikdraadapparaten bij uw situatie passen.

Zonnepaneel advies

Tot slot adviseert Gallagher welk zonnepaneel het best bij uw situatie past. Wij horen graag voor welk apparaat u het zonnepaneel gebruikt, in welk land, in welke periode en of u een schrikdraadapparaat op vol of op half vermogen gebruikt. Op basis van deze vragen geeft Gallagher advies over het meest geschikte zonnepaneel.