Tuin- en park

UW SPECIALIST VOOR TUIN- EN PARKGEREEDSCHAP/MACHINES

Bij JVMachines vind u alles wat u nodig heeft om uw tuin goed en makkelijk te onderhouden. Ons assortiment varieert van klein tuingereedschap tot professionele machines voor tuinaanleg. Wij hebben zowel motorisch aangedreven machines, maar ook op accu en elektrische machines. Voor iedereen heeft JVMachines wat wils, of u nu particulier of professional bent.

In onze showroom vindt u een uitgebreid aanbod van verschillende A-merken zoals :

  • Stihl
  • Stiga
  • Kubota
  • Hustler
  • Billy Goat
  • Walker
  • Meclean

Ons assortiment bestaat uit machines met een goede prijsverhouding en kwaliteit, waardoor u er jarenlang zonder zorgen mee kunt werken. En mocht er onderhoud of een reparatie nodig zijn dan staan onze monteurs voor u klaar om dit snel en vakkundig uit te voeren.

Grasonderhoud

Alles voor het onderhoud van uw gras

Grasonderhoud

Voor het onderhoud van gras hebben wij breed assortiment voor zowel de particulier als de professional. Van verticuteermachines tot de beregening, het onderhouden van je gazon of weiland vergt nodige aandacht en het gebruik van de juiste machine is daarbij erg belangrijk.

Snoeien en zagen

Alles voor het snoeien en zagen van hout

Snoeien en zagen

JVMachines heeft alles voor het zaag- en snoeiwerk in uw tuin of landgoed. Wisselend van het seizoen heeft elke plant, boom of struik heeft andere verzorging en onderhoud nodig, en dus ook ander snoei en zaag gereedschap.

Grondbewerking

Assortiment voor de bewerking van de grond

Grondbewerking

JVMachines heeft een assortiment voor de bewerking van de grond in uw border of moestuin. Grondbewerking is belangrijk om de grond los en luchtig te houden, de tuinfrees is hier de juiste machine voor. We hebben verschillende modellen tuinfrezen, voor zowel de particulier als de professional.

Gereedschap

Breed aanbod aan professioneel, kwalitatief hoogwaardig gereedschap

Gereedschap

JVMachines heeft een breed aanbod aan professioneel, kwalitatief hoogwaardig gereedschap, of je nu in huis aan het klussen bent of je hebt als hovenier goed tuingereedschap nodig, je kunt bij ons terecht. Door ons ruime assortiment kunnen we voor al onze klanten iets aanbieden.

Opruimen en reinigen

Ons assortiment bladblazers en zuigers, en veegmachines

Opruimen en reinigen

Met ons assortiment bladblazers en zuigers, en veegmachines kunt u vuil en bladeren moeiteloos verwijderen. Het is belangrijk voor uw gazon om het vrij te houden van blad en vuil. Zo voorkom je eventuele aantasting door schimmel die door de hoge luchtvochtigheid in de koudere seizoenen ontstaan.

Tractor en voertuigen

Compact tractoren en werktuigen

Tractor en voertuigen

Proffesionele machines nodig voor uw bedrijf, of als particulier? JVMachines helpt u aan de juiste machine. JVMachines is dealer van topmerken Kubota en Frisian motors. Kubota heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van compact tractoren en maaimachines en nog veel meer