Gereedschap

JVMachines heeft een breed aanbod aan professioneel, kwalitatief hoogwaardig gereedschap, of je nu in huis aan het klussen bent of je hebt als hovenier goed tuingereedschap nodig, je kunt bij ons terecht. Door ons ruime assortiment kunnen we voor al onze klanten iets aanbieden, en

Met A-merken zoals Makita, Silky, USAG, Felco in ons assortiment kunnen wij u helpen. JVMachines heeft het juiste gereedschap voor elke klus, zoals :

• Tuingereedschap

• Accu handgereedschap

• Hand gereedschap

• Pneumatisch Gereedschap

Kom gerust in de showroom langs om ons assortiment te zien.

Tuin handgereedschap

Tuin handgereedschap

Voor goed tuingereedschap kom je naar JVMachines. In ons assortiment hebben we een groot aanbod in klein en groot tuingereedschap. Van snoeischaren tot harken, maar ook andere diverse gereedschappen zoals hakbijlen, putscheppen, en kolkscheppen.

Accu handgereedschap

Accu handgereedschap

JVMachines is dealer van 1 van de bekendste accu gereedschap merken ter wereld, Makita. Het assortiment van Makita staat voor kwaliteit en een lange levensduur, en mocht er wel iets aan de hand zijn, dan garandeert Makita goede service.

Handgereedschap

Handgereedschap

JVMachines heeft een ruim assortiment aan handgereedschap. Van schroevendraaiers tot inbus sleutel, wij hebben het in huis. Wij hebben handgereedschap van USAG voorradig in onze showroom, USAG is van origine een Italiaans merk en is bekend geworden in de automotive branche.

Pneumatisch gereedschap

Pneumatisch gereedschap

Je ziet het steeds vaker tegenwoordig, pneumatisch gereedschap. Gereedschap wat door middel van perslucht functioneert. Het bespaart elektriciteit en is eenvoudig te transporteren, veilig ( geen vonken of explosiegevaar.)