TUIN HANDGEREEDSCHAP

Tuin handgereedschap

Voor goed tuingereedschap kom je naar JVMachines. In ons assortiment hebben we een groot aanbod in klein en groot tuingereedschap. Van snoeischaren tot harken, maar ook andere diverse gereedschappen zoals hakbijlen, putscheppen, en kolkscheppen. JVMachines heeft het in huis. Met een leverancier die A-merken in huis heeft kunnen wij een mooi assortiment aanbieden van professionele, kwalitatief hoogwaardige tuingereedschappen en gereedschapstelen. In onze showroom zie je sterke en duurzame gereedschappen voor de hovenierssector, gereedschappen voor grond-, weg- en waterbouw, landbouw, tuinbouw, bosbouw, maar ook voor tuinders, stratenmakers en agrariërs.

Silky

In onze showroom vind je A-merk Silky, die al 100 jaar ervaring hebben in het maken van handzagen. Zij bieden een compleet programma zagen aan, voor snoeiwerk en houtbewerking, van vouwzagen tot holsterzagen, van gebogen tot rechte zaagbladen met telkens een ruime keuze in vertanding.

Stratenmaker gereedschap

Goede stratenmakers materialen zijn essentieel om goed werk te leveren als stratenmaker. Van egaliseerders om de grond snel vlak te maken, tot een tegelknipper om je tegels op maat te maken. U vindt het bij JVMachines. Voor ons gehele stratenmakers gereedschap assortiment kunt u beter een bezoek plegen aan de showroom.