GRASMAAIERS

Grasmaaiers

Grasmaaiers, ze zijn er in veel verschillende soorten en maten. Omdat er zo veel verschillende soorten/modellen grasmaaiers zijn is het belangrijk om te kijken welke u nodig heeft. Dit heeft te maken met een aantal factoren. Wat is uw gazonoppervlakte? Wilt u extra gebruiksgemak? Opvangbak of met mulchfunctie? Dit zijn allemaal factoren die meespelen bij de keuze van uw grasmaaier. JVMachines helpt u bij het kiezen van de juiste grasmaaier.

Loopmaaier

Onder de loopmaaiers zijn er verschillende keuzes: motorisch aangedreven, elektrisch, kooimaaier, en op accu. Ook bij de loopmaaiers hangt de keuze af van uw grasoppervlakte en of u extra gebruiksgemak wilt. Bij een loopmaaier zonder aandrijving zal u harder moeten duwen als bij een loopmaaier met aandrijving. Liever een opvang bak dan een mulchmaaier? Er zijn veel opties mogelijk.

Zitmaaier

De zitmaaiers zijn uiterst geschikt voor grote tuinoppervlaktes, ze maken het gemakkelijk om uw grote oppervlak sneller kort te maaien. Maar ook bij de zitmaaiers heb je verschillende modellen: Frontmaaiers, tuintractoren, zero-turn zitmaaiers. Elk model heeft andere eigenschappen en dit is belangrijk om je hierin te verdiepen bij de aankoop van uw zitmaaier.

Robot maaier

Nooit meer zelf het gras maaien, dat kan bij de robot maaier. De robot maaier is er voor kleine gazons maar ook voor grote plantsoenen tot 5000 vierkante meter. Door de variatie in modellen is er aan iedereen gedacht. De robot maaiers zijn accu aangedreven, hierdoor zorg je dat je milieuvriendelijk en stil je tuin onderhoudt.

Loopmaaier

Loopmaaier

We zijn dealer van topmerken Stihl en Stiga die een ruim aanbod aan loopmaaiers hebben die bij JVMachines in de showroom staan.

Voor iedereen betekend grasmaaien iets anders. Groot of klein gras oppervlak? Extra vermogen of juist milieubewust en stil? JVMachines helpt om de juiste loopmaaier te vinden.

Tuintractor

Tuintractor

Dit type zitmaaier is geschikt voor tuinen met grote grasoppervlaktes waar weinig obstakels zijn zoals bloemperken, struiken, bomen. Deze maaiers zijn geschikt voor oppervlaktes die niet helemaal gelijk zijn, en ze worden meestal gebruikt met een opvang bak of zij-uitworp uitvoering.

Frontmaaier

Frontmaaier

De frontmaaiers zijn ideaal voor het snel en makkelijk maaien van uw grasoppervlak. De grote wendbaarheid maakt de frontmaaier uniek van andere modellen. U kunt gemakkelijk langs obstakels zoals bloemperken, struiken, bomen.

Zero-Turn maaier

Zero-Turn maaier

De Zero-Turn maaiers zijn ontwikkeld om snel en efficiënt het gras te maaien. Door middel van stickbesturing kun je een perfecte cirkel van 360 graden draaien. Dat betekent een kleinere draaicirkel, dus u hoeft minder tijd te besteden aan het trimmen langs bomen, bloembakken, en andere obstakels in uw grasoppervlak.

Robotmaaier

Robotmaaier

Wilt u ook genieten van uw tuin terwijl het gras voor u gemaaid wordt? Dan heeft JVMachines de oplossing voor u. In het assortiment van Stihl zijn er modellen voor kleine gazons, maar ook voor grotere grasoppervlakken tot wel 5000 vierkante meter. Deze intelligente machines maaiers zelfstandig het gras, omzeilen obstakels en kunnen hellingen aan van 30 tot 40 procent.