Frontmaaier

De frontmaaiers zijn ideaal voor het snel en makkelijk maaien van uw grasoppervlak. De grote wendbaarheid maakt de frontmaaier uniek van andere modellen. U kunt gemakkelijk langs obstakels zoals bloemperken, struiken, bomen.

Topmerk Stiga, hun frontmaaiers hebben de mulch functie als maaimethode. De maaidekken zijn eenvoudig te kantelen door middel van het Quick flip systeem, zodat u het maaidek makkelijk kunt schoonmaken. Stiga heeft een breed assortiment aan frontmaaiers, wel 14 modellen waaruit u kunt kiezen. Van de Stiga Park 120 tot de Stiga Park Pro 740 IOX. Elk model heeft weer zijn eigen eigenschappen. Denk aan vermogen, maaibreedte, 2 of 4 wielaandrijving.

Wilt u liever maaien met een opvang bak, dan heeft het Amerikaanse topmerk Walker verschillende modellen die dit kunnen. Een ander voordeel van een frontmaaier is dat je verschillende werktuigen hebt die u op de frontmaaier kunt monteren. Denk bijvoorbeeld aan een veegmachine, klepelas, bladveger.

JVMachines heeft voor de particulier als voor de professional de juiste frontmaaier. Voor meer informatie hierover nodigen wij u graag uit in de showroom.