Loopmaaier

We zijn dealer van topmerken Stihl en Stiga die een ruim aanbod aan loopmaaiers hebben die bij JVMachines in de showroom staan.

Voor iedereen betekend grasmaaien iets anders. Groot of klein gras oppervlak? Extra vermogen of juist milieubewust en stil? JVMachines helpt om de juiste loopmaaier te vinden.

Er zijn 2 soorten maaisystemen, maaien met een opvangbak óf maaien met een mulch functie. Bij het maaien met een opvang bak wordt het gemaaide gras opgevangen en moet u afvoeren. Zo blijft er geen grasafval op uw gras liggen. Erg makkelijk als u bijvoorbeeld kinderen en/of huisdieren heeft die het dan naar binnen zouden lopen. Bij het mulch maaien wordt het gemaaide gras versnipperd en verspreid over uw grasveld. Hierdoor krijgt uw gras gelijk voeding en hoeft u het grasfval niet af te voeren.

In het assortiment van JVMachines vind je de beste loopmaaiers, die passen bij de wensen en behoefte van de klant. Er zijn motor, accu, en elektrisch aangedreven loopmaaiers. Daarnaast zijn er nog wat factoren die meespelen in het maken van de juiste keuze, denk aan de maaibreedte, met of zonder aandrijving, vermogen, geluid. Voor meer informatie nodigen wij u graag uit in onze showroom.