WATERPOMPEN EN ACCESSOIRES

Waterpompen en accessoires

JVMachines heeft een uitgebreid assortiment aan waterpompen en accessoires. Een waterpomp kan verschillende functies hebben, denk aan de beregening van uw tuin bijvoorbeeld, of het wegpompen van grondwater. Er zijn elektrisch aangedreven waterpompen, maar ook benzinemotor aangedreven waterpompen, dit speelt ook mee in de juiste keuze. Bij JVMachines vind je voor elk doel de juiste waterpomp. Er zijn veel verschillende soorten waterpompen, en wij helpen u graag om de pomp te zoeken die het beste bij de functie past.

Beregening

In de warme maanden kan het een flinke klus zijn om uw tuin of grasoppervlak gezond te houden. JVMachines heeft de juiste benodigdheden om een beregeningsysteem te maken voor uw tuin of grasoppervlak. De benodigdheden zijn afhankelijk van de grootte van uw tuin of grasoppervlak. Hoe groter dat oppervlak, des te meer spullen zijn er nodig voor de beregening van uw gras. JVMachines kan u helpen met het samenstellen van een geheel beregening set voor uw tuin of grasoppervlak. Aan de hand van een grove schets van uw tuin of grasoppervlak kunnen wij bepalen welke waterpomp en bijbehorende accessoires hiervoor geschikt zullen zijn. Wij adviseren u graag en verwelkomen u in onze showroom.

Dompel/Vuilwaterpomp

Wilt u juist water wegpompen? Ook hiervoor hebben wij de juiste waterpompen. Bij het wegpompen van water denkt men al gauw aan een dompel/vuilwaterpomp. Ook deze zijn weer onder te verdelen in verschillende types. Aan de hand van wat voor pomp u nodig heeft, spelen daar een aantal factoren in mee. Denk aan de diepte van het water wat weggepompt moet worden, en of dat het schoon water is of juist vuilwater is. Je hebt een aantal soorten dompel/vuilwater pompen.

  • Vlak zuigende dompelpompen
  • Hogedruk dompelpompen
  • Dompelpompen met vlotter, ingebouwde vlotter, of vlotter switch
  • Dompelpompen voor schoonwater, vuilwater, water met vaste delen

 

Centrifugaal pomp

Dit is een zelf aanzuigende pomp en word vaak gebruikt voor het beregenen van een tuin of grasoppervlak. Een centrifugaalpomp bestaat uit pompwaaiers die ervoor zorgen dat het water onder bepaalde druk uit de pomp wordt geperst. Iedere centrifugaalpomp heeft een andere pompcapaciteit, daarom is het verstandig om goed te weten welke dat moet zijn voordat u een centrifugaalpomp koopt. Je hebt verschillende soorten centrifugaal pompen.

 

  • Zelfaanzuigende centrifugaal pompen
  • Normaalzuigende centrifugaal pompen
  • Meertraps centrifugaal pompen
  • Vuilwater centrifugaal pompen

Hydrofoorpomp

Een hydrofoorpomp schakelt automatisch in en uit op basis van waterbehoefte. Bijvoorbeeld als je een spuitpistool gaat gebruiken of met verschillende groepen sproeiers gaat werken en niet alle sproeiers tegelijkertijd moeten draaien. Deze groepen kan je dan bijvoorbeeld afsluiten met bijvoorbeeld een kraantje en de hydrofoorpomp herkent dan dat hier geen water heen gepompt hoeft te worden. Ook bij de hydrofoorpompen heeft iedere pomp een andere pompcapaciteit, laat u adviseren voor de juiste keus.