Grondbewerking

JVMachines heeft een assortiment voor de bewerking van de grond in uw border of moestuin. Grondbewerking is belangrijk om de grond los en luchtig te houden, de tuinfrees is hier de juiste machine voor. We hebben verschillende modellen tuinfrezen, voor zowel de particulier als de professional.

Een andere vorm van grond bewerken kan met een grondboor zijn. Een grondboor gebruik je om snel en gemakkelijk een diep gat in de grond te kunnen boren voor het plaatsen van palen of voor het aanbrengen van een drainage. Om snel palen te plaatsen of drainage aan te leggen kun je kiezen uit een benzinegrondboor en handgrondboren. Natuurlijk hebben we ook grondbewerkingsmachines voor achter tractoren.

Tuinfrezen

Tuinfrezen

U wilt uw moestuin voorbereiden zodat u kan zaaien bijvoorbeeld, dan is de tuinfrees de uitkomst. JVMachines heeft de juiste tuinfrees voor u! Wij bieden van verschillende topmerken tuinfrezen aan: Stihl , Stiga, S.E.P, Ferrari. Er zijn veel verschillende modellen en uitvoeringen, voor elke situatie is er de juiste frees.

Grondboren

Grondboren

Wilt u palen zetten voor omheining? Of bomen planten? Dan heeft u een grondboor nodig. JVMachines heeft van topmerk Stihl motor aangedreven grondboren in het assortiment.

Deze benzine grondboren zijn verkrijgbaar met verschillende vermogens en in verschillende uitvoeringen