Opruimen en reinigen

Met ons assortiment bladblazers en zuigers, en veegmachines kunt u vuil en bladeren moeiteloos verwijderen. Het is belangrijk voor uw gazon om het vrij te houden van blad en vuil. Zo voorkom je eventuele aantasting door schimmel die door de hoge luchtvochtigheid in de koudere seizoenen ontstaan. We hebben hand en rug gedragen bladblazers, zowel motorisch, op accu en elektrisch aangedreven. Mocht je gelijk van het blad af willen zijn, dan hebben we de juiste machines in ons assortiment, bladzuigers die het opzuigen en verhakselen.

Voor het reinigen van straat of tegels zijn er verschillende machines zoals hogedrukreinigers, veegmachines, onkruidborstels. JVMachines bied een breed assortiment aan in deze reiniging machines, zowel voor de particulier als de professional.

Bladblazers

Bladblazers

Bladeren in de herfst, groenafval van de heg, rondslingerend vuil, met een bladblazer/zuiger heeft u deze klus snel geklaard. Met de deze machines gaat het opruimen een stuk makkelijker dan met een bezem of hark. JVMachines heeft een ruim assortiment van het topmerk Stihl.

Onkruid verwijderen

Onkruid verwijderen

Tegenwoordig zijn er veel verschillende manieren om van onkruid af te komen. Voor elke klus is het afhankelijk van wat u nodig heeft. Voor de particulier als de professional zijn er verschillende manieren om van het onkruid af te komen.

Hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers

JVMachines heeft voor iedereen de juiste hogedrukreiniger. Wilt u de tegels van uw achtertuin schoon krijgen?

Of bent u professional en zoekt u een professionele machine met een hoge werkdruk en watercapaciteit.