Snoeien en zagen

JVMachines heeft alles voor het zaag- en snoeiwerk in uw tuin of landgoed.

Wisselend van het seizoen heeft elke plant, boom of struik heeft andere verzorging en onderhoud nodig, en dus ook ander snoei en zaag gereedschap. Bovendien bevordert het snoeien de bloei van bomen en struiken.

Wij hebben alles wat u nodig heeft voor de verzorging en onderhoud van uw plant, boom, of struik. Van hand snoei gereedschap tot kettingzagen, houthakselaars, zowel motor als accu aangedreven.

Of u nu particulier of professional bent, bij JVMachines kunnen wij u helpen.

Heggenscharen

Heggenscharen

 Bij JVMachines vindt u voor elke klus de geschikte heggenschaar!

Als u een heggenschaar gaat aanschaffen, dan zijn er een aantal factoren waar u op moet letten. De juiste keuze hangt van het werk af wat u wilt aanpakken.

Kettingzagen

Kettingzagen

JVMachines is dé specialist op het gebied van kettingzagen. In onze showroom hebben we een ruim assortiment voor wel de particulier als de professional.

Hakselaars

Hakselaars

Een hout versnipperaar/hakselaar is ideaal om in een korte tijd grote hoeveelheden snoeiafval en takken te versnipperen. Door het tuinafval te versnipperen voert u het makkelijker af, of u kunt het als compost gebruiken bijvoorbeeld.

Houtklovers

Houtklovers

De houtklover is dé uitkomst om snel en efficiënt brandhout te kloven. JVMachines heeft voor elke klus een houtklover in het assortiment, denk aan topmerken zoals Scheppach en Jo beau. JVMachines biedt houtklovers aan in verschillende uitvoeringen: Liggend, staand, en handmatig.