HAKSELAARS

Hakselaars

Een hout versnipperaar/hakselaar is ideaal om in een korte tijd grote hoeveelheden snoeiafval en takken te versnipperen. Door het tuinafval te versnipperen voert u het makkelijker af, of u kunt het als compost gebruiken bijvoorbeeld. Welke versnipperaar/hakselaar het beste bij u past hangt volledig af van wat u gaat versnipperen/hakselen. Voor dunnere takken, en onkruid bijvoorbeeld zijn er modellen van Stihl, er zijn 2 uitvoeringen, benzine- of een elektrisch. Deze versnipperaars zijn ideaal voor de particuliere gebruiker.

Voor grovere takken en stammen zijn de grotere hakselaars meer geschikt. Deze kunnen wel hout tot 3500 mm verwerken. JVMachines heeft verschillende modellen versnipperaars/hakselaars van topmerken zoals Jo beau, Eliet? Deze merken zijn uiterst geschikt voor professional, of de ervaren particulier.

Het ontwerp van Jo Beau zorgt ervoor dat zowel de takken als het bijhorend groen op ergonomische wijze naar binnen getrokken worden, waarna de unieke houtsnippers op krachtige wijze worden uitgeblazen. De Kenmerken de hakselaars van Jo Beau laten zien, zijn de ongeziene werksnelheid, ergonomie en minimale onderhoudskosten.

JVMachines levert ook versnipperaars die als werktuig op uw tractor kan worden aangesloten, deze wordt aangedreven door de aftakas van de tractor.

U kunt altijd langskomen om de versnipperaars/hakselaars in de showroom te bekijken