Tractor en voertuigen

Proffesionele machines nodig voor uw bedrijf, of als particulier? JVMachines helpt u aan de juiste machine. JVMachines is dealer van topmerken Kubota en Frisian motors. Kubota heeft een ijzersterke reputatie op het gebied van compact tractoren en maaimachines en nog veel meer. Het merk Frisian Motors levert golfkarren die emissie loos rijden. Zij hebben wel 7 verschillende modellen, genoeg keuze.

JVMachines bied een oplossing voor zowel de particulier als de professionele klant, er is een ruim aanbod aan modellen en werktuigen.

Tractor

Tractor

JVMachines is dealer van Kubota, dit topmerk heeft een brede range tractoren in alle pk-klasse(n). Er zijn al instapmodellen vanaf 12 PK.

Werktuigen

Werktuigen

Kubota heeft uitgebreid assortiment aan werktuigen voor op/en aan de tractor. JVMachines biedt ook werktuigen van andere topmerken aan, wij kunnen voor elke klus een passende oplossing kunnen bieden.

Golfkar RTV

Golfkar RTV

Modderige paden, ruw terrein, steile hellingen. De RTV’s zijn hier uiterst geschikt voor. Deze degelijke, milieuvriendelijke en betrouwbare werkvoertuigen brengen u overal naar toe.