Watersport

Sinds 2021 heeft JVMachines op het gebied van watersport een uitgebreid assortiment.

JVMachines heeft ook een watersport afdeling waar men terecht kan voor reparaties of onderhoud aan uw buitenboordmotor, een nieuwe Yamaha buitenboordmotor, maar ook voor de aankoop voor een nieuwe boot kunt u bij ons terecht.

JVMachines is erkend dealer van Yamaha buitenboordmotoren. Yamaha is het merk die marktleider is in dit gebied. Wij verkopen Yamaha buitenboordmotoren variërend van 2,5 tot 425 PK. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, voor iedere watersport liefhebber is er de juiste buitenboordmotor.

Elektrisch of hand gestart, stuurhendel of met elektrische stuurbediening, kortstaart of langstaart. Maar ook de elektrisch aangedreven modellen mogen niet vergeten worden. Laat u adviseren voor de beste keuze.

Bij JVMachines kunt u ook terecht voor reparatie of onderhoud aan uw buitenboordmotor, wij gebruiken uitsluitend originele Yamaha onderdelen. Voor uw veiligheid en voor de levensduur van uw buitenboordmotor is periodiek onderhoud belangrijk. JVMachines raad daarom aan om 1x per jaar uw buitenboordmotor voor onderhoud na te laten kijken

Heeft u een ander merk buitenboordmotor? Dat is dit geen probleem, alle gerenommeerde A-merken zijn welkom.

Buitenboordmotoren

Buitenboordmotoren

Yamaha staat bekend om de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze zijn wellicht wel ‘s werelds bekendste producent van buitenboordmotoren. Yamaha heeft buitenboordmotoren met een uitgebreide vermogenskeuze voor vrijwel elke watersportliefhebber. Van 1 cilinder met 2,5 PK tot het nieuwste model met een V8 cilinder en maar liefst 425 PK!

Boten

Boten

Varen, een moment om van huis te zijn en te genieten van de watersport en het buitenleven. JVMachines kunt u helpen bij het aanschaffen van een boot, kom langs in de showroom voor professioneel persoonlijk advies.

Service & Onderhoud

 

Bij JVMachines kunt u ook terecht voor reparatie of onderhoud aan uw buitenboordmotor, wij gebruiken uitsluitend originele Yamaha onderdelen. Voor uw veiligheid en voor de levensduur van uw buitenboordmotor is periodiek onderhoud belangrijk. JVMachines raad daarom aan om 1x per jaar uw buitenboordmotor voor onderhoud na te laten kijken.