Boten

Varen, een moment om van huis te zijn en te genieten van de watersport en het buitenleven. JVMachines kunt u helpen bij het aanschaffen van een boot, boottrailer nodig? JVMachines kan ook een bijpassende boottrailer leveren zodat u uw boot veilig en makkelijk kunt vervoeren. Kom langs in de showroom voor professioneel persoonlijk advies.

YAM

Heeft een brede collectie aan opblaasboten met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Duurzaam, sterk maar toch licht, en makkelijk opvouwbaar. Dat is waar deze boten voor staan. De Yam lijn worden geleverd met een Yamaha buitenboord motor naar keuze. Deze lichtgewicht boten bieden niet alleen veel plezier en gemak voor vrijetijdsbestedingen, maar zijn ook perfect geschikt voor professioneel gebruik.

Gennus

Richt zich bijvoorbeeld op vis-toer en plezier boten. Deze boten zijn breed inzetbaar en kunnen met verschillende accessoires geleverd worden.

Pioner

Pioner is Noors bootmerk, dat bekend staat om hun kwaliteit en milieu vriendelijkheid. De boten zijn gemaakt van polyethyleen kunststof, licht en sterk. Door de scherp gevormde romp planeren ze eenvoudig over het water. De Pioner boten bieden een breed scala aan modellen aan waardoor er voor iedere liefhebber de juiste boot is. De boten zijn gewild voor de algemene watersport, vissers, maar ook op professioneel gebied worden ze ingezet. Denk aan de kustwacht of reddingsteams. Deze oersterke, wendbare boten worden altijd met een Yamaha buitenboordmotor geleverd, en bij vrijwel alle modellen zijn er veel opties om de boot geheel naar eigen wens samen te stellen.

Accessoires

Bij de aanschaf van een boot of ter uitbreiding van uw bestaande boot is er een ruime keuze aan accessoires en onderhoudsmiddelen. Denk aan bijvoorbeeld aan brandstof en snelheidsmeters ,toerentellers. Maar ook reddingsvesten, peddels, ankers en dergelijke.

We hebben ook onderhoudsproducten van Yamalube in ons assortiment. Elke Yamaha buitenboordmotor is ontworpen voor efficiënt, effectief en betrouwbaar gebruik. De beste manier om de hoge prestaties en lange levensduur van uw buitenboordmotor in stand te houden, is door Yamalube® producten te gebruiken.

Beveiliging

Boten en de buitenboordmotoren zijn geliefd bij inbrekers, hiervoor heeft Yamaha als optie een anti-diefstalsysteem. Dit kan vanaf model F20GWHS. Het Y-COP antidiefstalsysteem is eenvoudig, gebruiksvriendelijk en erg effectief, met een simpele druk op de knop van de handige afstandsbediening maakt u het starten van de motor onmogelijk. Alleen de eigenaar kan de buitenboordmotor ontgrendelen. Zo kunt u uw boot met een gerust hart achterlaten.

Ook zijn er diverse GPS track systemen zodat uw gestolen boot of buitenboordmotor altijd traceerbaar is als deze gestolen wordt. Deze systemen zijn zowel draadloos als bedraad en kunnen door ons worden ingebouwd.